Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از ربوده شدن ۲ دختر و اذیت و آزار آن‌ها توسط جوان شیطان صفت خبر داد.

به گزارش شریان نیوز، سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری جوانی شیطان صفت خبر داد که در پوشش وبگردی در فضای مجازی و مسافرکش، اقدام به فریب و ربایش دختران جوان به قصد آزار و اذیت آن‌ها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی در توضیح این خبر گفت: در مورخه 1397/07/05 پرونده‌ای با موضوع آدم ربایی منجر به آزار و اذیت از شعبه هشتم دادگاه کیفری یک تهران، جهت رسیدگی به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

اظهارات شاکی پرونده:

شاکی پرونده با حضور در اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: حدود یک هفته پیش با جوانی به نام دانیال در شبکه [ مجازی]badoo آشنا شدم تا اینکه پس از گذشت چند روز با دانیال برای ساعت ۵ بعداز ظهر روز چهارشنبه مورخه 1397/07/04 در چهارراه جهان کودک قرار گذاشتیم. ساعت ۵ روز چهارشنبه جوانی با خودرو ۲۰۶ مشکی به چهارراه جهان کودک آمد و من به تصور اینکه آن شخص دانیال است، سوار ماشین شدم، اما متوجه شدم، راننده ۲۰۶ که طی این مدت خودش را به نام دانیال معرفی می‌کرده به دروغ تصویر شخص دیگری را بر روی پروفایل شخصی اش قرار داده است. همه چیز دروغ بود؛ تصمیم گرفتم تا از ماشین پیاده شوم، اما راننده ۲۰۶ با قفل کردن در ماشین مانع پیاده شدن من شد و شروع به حرکت کرد؛ از او خواستم تا خودرو را متوقف کند، اما او بی اعتنا به درخواست من به طرف اتوبان، به حرکتش ادامه داد و به سمت [منطقه]لویزان رفت؛ داخل یک خیابان قصد پیاده شدن از ماشین را داشتم که راننده ۲۰۶ چاقویی در آورد و تهدید کرد که اگر صدایم در بیاید مرا خواهد زد؛ هوا تاریک شده بود؛ راننده با تهدید چاقو وضرب و شتم مرا.. راننده ۲۰۶ مرا در نزدیکی میدان رسالت در داخل کوچه‌ای خلوت پیاده کرد و از محل دور شد.

شناسایی و دستگیری متهم:

کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام چهره نگاری، بهره گیری از اطلاعات به دست آمده از شاکی پرونده و نهایتا بررسی اطلاعات مجرمان سابقه دار پلیس آگاهی موفق به شناسایی فردی سابقه دار به نام «سعید. م» (متولد ۱۳۶۴) شدند که در سال ۱۳۹۴ نیز به اتهام آدم ربایی منجر به آزار و اذیت دستگیر و برابر رأی شعبه ۱۰۷۱ محکوم وروانه زندان شده بود.

با شناسایی تصویر سعید.م توسط شاکی پرونده، کارآگاهان به محل سکونت وی در خیابان مدادن مراجعه کرده و اطلاع پیدا کردند که وی پس از آزادی از زندان از این مکان نقل مکان کرده است.

شناسایی دومین شاکی پرونده:

اقدامات پلیسی جهت دستگیری سعید در دستور کارکارآگاهان قرار داشت که در مورخه هفتم مهرماه پرونده‌ای به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که شاکی پرونده در آن عنوان کرده بود که به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودرو ۲۰۶ مشکی رنگ شده است که راننده‌ی آن پس از انحراف مسیر و با تهدید چاقو و ضرب و شتم مورد آزار و اذیت قرارداده است.

شاکی پرونده در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: ساعت ۹ شب روز شنبه مورخ ششم مهرماه در مسیر بازگشت از محل کار به منزل، مقابل ایستگاه مترو منتظر ماشین بودم که یک ۲۰۶ مشکی نزدیک شد و مدعی شد که مسافرکش است؛ به مقصد میدان سبلان سوار ماشین شدم، اما پس از طی مسیر کوتاهی، ناگهان راننده از مسیر اصلی خارج شد و به سمت خروجی اتوبان امام علی حرکت کرد؛ به خارج شدن راننده از مسیر اصلی اعتراض کردم که ناگهان راننده چاقویی را از زیر صندلی خارج کرد و مرا با آن تهدید کرد. سرم را محکم به شیشه و درب ماشین می‌کوبید، طوری که دچار سرگیجه و سردرد شدیدی شده بودم. راننده ۲۰۶ با تهدید چاقو و ضرب و شتم مرا مورد آزار و اذیت قرار داد، اما با این وجود مبلغ ۲۵۰ هزار تومان همرام را نیز سرقت کرد و مرا در گوشه‌ای از اتوبان، از ماشین پیاده کرد و از محل دور شد.

دستگیری متهم:

کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی با انجام اقدامات ویژه پلیسی موفق به شناسایی خودرو ۲۰۶ مشکی و در ادامه شناسایی محل تردد سعید در منطقه نارمک – خیابان سمنگان در یک نمایشگاه خرید و فروش خودرو شدند؛ این مکان تحت کنترل نامحسوس کارآگاهان قرار گرفت و سرانجام در ساعت ۱۷:۰۰ روز چهارشنبه مورخه 1397/07/25 در حالی که سعید قصد فروش خودرو ۲۰۶ خود را داشت، وی را دستگیر کردند؛ در زمان دستگیری، سعید با اطلاع از حضور کارآگاهان قصد داشت تا با ایجاد درگیری و جوسازی از محل متواری شود که با اقدام سریع کارآگاهان دستگیر و به اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.

سرهنگ کارآگاه علی ولیپور گودرزی، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: متهم پرونده در همان تحقیقات صراحتا به هر دو فقره آزار و اذیت شکات پرونده اعتراف کرده و تحقیقات تکمیلی از متهم جهت شناسایی دیگر شکات احتمالی پرونده در مراحل مقدماتی قرار دارد.

برچسب هاجوان شیطان صفت

منبع: شریان

کلیدواژه: جوان شیطان صفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم

همشهری آنلاین - بهاره خسروی : قصه ها و ترانه های و ماشین‌نوشته های تهران قدیم خط به خطش برای اهالی تهرانی که در گرد و غبار روزگار مویی سپید کرده‌اند پر از خاطره‌های فراموش نشدنی است.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«محمود منیعی» تهران‌پژوه، درباره این موضوع توضیح می‌دهد: «با عجین شدن خودرو در زندگی روزمره مردم و جمع شدن بساط درشکه‌چی‌ها اغلب راننده‌ها برای جلب مشتری بیشتر و بازارگرمی سعی می‌کردند از ‌ترفندهای مختلفی استفاده کنند. قدیم‌ها خودروها فاقد پخش‌صوت یا رادیو بودند. به همین دلیل، اغلب راننده‌ها سعی می‌کردند با خوش‌وبش و نقل روایت‌های جالب به نحوی با مسافران ارتباط بگیرند تا اینکه به مرور زمان راننده‌ها یا شوفرهای خوش‌صدا شروع کردند به آوازخوانی در طول مسیر که در ماشین دودی هم انجام می‌شد.»

بنا بر این، خواندن تصنیف‌هایی کوچه‌بازاری مانند ترانه معروف ماشین مشدی ممدلی نه بوق نه صندلی و از قند و شکر ساخته‌ام جوجه خروس، آقایان یکی یه دونه خروس و... در هنگام سفر رواج پیدا کرد.

اما قصه ماشین‌نوشت ماجرای جالب‌تری دارد. مطالبی که اغلب برگرفته از دلمشغولی‌های روزمره صاحب خودرو بود. درباره فرهنگ ماشین‌نوشت‌ها «سیدجمال هادیان طبایی‌زواره» کتابی با عنوان «اتول‌نامه» نوشته است که در آن به موضوع همین ماشین‌نوشت‌ها و معروف‌ترین و پر مخاطب‌ترین آنها در میان راننده‌ها پرداخته شده است.

منیعی در این باره می‌گوید: «زیبایی بصری خودروها و اینکه پیام و اثری تلنگرآمیز برای ذهن مخاطب داشته باشد برای راننده‌های تهران قدیم بسیار مهم بود و به همین دلیل سعی می‌کردند وسیله نقیله‌شان را با بهترین شکل و نوشته‌ها تزیین کنند و به نحوی تو چشم شهر باشد؛ از جمله: عمرا اگر لنکه‌ام را پیدا کنی / خدایا هیچ جوانی را نامراد نکن/ مژده ‌ای دل که مسیحا نفسی می‌آید / سلام جیگر طلا / ناظم نظم جهانی کی می‌آیی / خدا کند که بیایی و..»

کد خبر 848729 برچسب‌ها هویت شهری تهران اتومبیلرانی

دیگر خبرها

  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر نوجوان در تهران / متهم دستگیر شد
  • شناسایی و دستگیری رباینده دختر ۱۶ ساله | عکس
  • ربایش دختر نوجوان و درخواست ۱۰۰ میلیارد ریال در جنوب تهران
  • عامل ربودن دختر نوجوان در تهران دستگیر شد
  • دستگیری سارق و اعتراف به ۶ فقره سرقت گوشواره از دختربچه‌ها
  • سارق گوشواره‌های طلای دختربچه‌های اصفهانی دستگیر شد
  • قتل دایی و خاله به‌خاطر تقسیم ارثیه میلیاردی با ضربات سنگ
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • شوفرهایی که خواننده شدند + فیلم
  • قاتل ۴۱ ساله در رشت دستگیر شد